SÖLÖZLÜLER YENİ YAPILAN OKULLARINI YALNIZ BIRAKMADI

2023-2024 eğitim öğretim yılına yepyeni binası, estetik yapısı ve iç dış rengarenk süslemeleriyle başlayan Sölöz İlkokulu ve Ortaokulumuz kalan eksiklikleri hayırseverlerin yardımlarıyla giderildi ve eğitim öğretim faaliyetlerine eksiksiz başladı.

Okulumuzun perdelerinin yapım işi Sölöz mahallesi sakinlerinden Hüseyin KURTKAYA ve arkadaşları tarafından üstlenilmiş ve öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda eğitim görmeleri için okulun tüm pencerelerine takılmıştır.

Yeni Sölöz mahalle sakinlerimizden Umay TOZŞEKERLİ hanımefendinin destekleriyle öğrencilerimizin daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerini yürütebilmeleri için okulumuza yıkama özellikli endüstriyel süpürge makinesi alınmıştır.

Sölöz mahallesi sakinlerimizden Mehmet ÖZKAN beyefendi tarafından okulumuzun mescitlerinin yapımı üstlenilmiş, ibadet etmek isteyen öğrenci ve öğretmenlerin temiz ve ferah bir ortama kavuşturulması sağlanmıştır.

Okulumuzun eğitim öğretime açılma ve taşınma sürecinde desteğini esirgemeyen Reşat ÜNAL, İrfan MUŞTUER, Armağan UĞUR, İsmail EVİRGEN ve Ahmet ÇAKIR’a saygıdeğer ve cömert mahalle sakinlerimize Sölöz İlkokulu ve Ortaokulu olarak teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi hep birlikte el ele geleceğe taşıyacağız.

28.09.2023 244

28-09-202328-09-202328-09-202328-09-202328-09-202328-09-2023